top of page
  • Forfatterens bildeCecilie Larsen

Nå er nye Peugeot Kisbee kommet til oss!

Ventetiden er endelig over! Vi har i dag pakket ut de nye Peugeot Kisbee 50 scooterene!


På grunn av koronasituasjonen, har leveransen av de helt nye Peugeot Kisbee 50 scooterne blitt forsinket, men nå er de endelig på plass i Norge, og står leveringsklare i butikken vår. Årets farger er blank sort, blank hvit, og en helt nydelig matt brun som vi tror kommer til å bli veldig populær! Brun som farge har vært svært etterspurt de siste årene, og vi er glade for at Peugeot igjen tilbyr brun som farge på Kisbee - Norges mest solgte scooter de siste årene!

Tre mopeder, en sort til høyre, en brun i midten, og en hvit til venstre
Nye Peugeot Kisbee 50 4T EURO5

Den største, og viktigste forandringen for 2021-modellene er at årets Kisbee har ny motor med EURO5-godkjenning, som tilfredsstiller de nye reglene for utslipp for mopeder og motorsykler. Designet er velkjent, og kommer med 12-tommers hjul foran og bak, 6,5 liter bensintank, og en setehøyde på 76 cm, som gjør denne scooteren lett å manøvrere og håndtere. Under salen er det plass til helhjelm (OBS! Enkelte helhjelmer med solvisir passer ikke under salen. Vi selger Axxis Eagle helhjelm med solvisir, og denne passer under salen på Kisbee!) og foran er det også en krok til å henge en pose, bag, eller skolesekk.2021 Peugeot Kisbee 50 4T EURO5 I en nydelig matt brunfarge

2021 Peugeot Kisbee 50 4T EURO5, i fargen blank sort

2021 Peugeot Kisbee 50 4T EURO5, I fargen blank hvit


Pris: 24.800 kr (inkl. vrakpant, registering og klargjøring)


Vi har leveringsklare Kisbee på lager nå! Ta kontakt med oss hvis du ønsker pakketilbud med hjelm, hansker eller toppboks!
3 684 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page