top of page
  • Forfatterens bildeCecilie Larsen

Motorsykkelens uke (14. - 20. februar 2022)

Selv om motorsykkelsesongen her på Sørlandet fortsatt er noen uker unna, er vi på Sørlandet MC-senter godt i gang med forberedelsene til ny sesong.


Fra 14. - 20. februar markeres Motorsykkelens uke hos motorsykkelforhandlere over hele landet. På grunn av koronapandemien er mye av opplegget i år som i fjor, digitalt.

Dette er hovedtemaene i årets digitale Motorsykkelens uke:

Mandag til søndag: Gjennomgående i hele uken – WIMA – Damer på MC. Det gjennomføres mekkekurs i regi av WIMA forskjellige steder i landet. Noen av samlingene vil også spre seg ut over våren.


Mandag 14. februar - NMCU og NAF MC – Viktige organisasjoner for oss mc-interesserte. NMCU er 50 år i 2022. Påfølgende helg er det årsmøte i NMCU. NAF med stor satsing på MC.


Tirsdag 15. februar - Fokus på kjøreglede og det å være turist i eget land i 2022 (+ å kjøre i utlandet bl.a. med transport/guidede turer). Fokus på kjøreopplæring/førerutvikling + trafikksikkerhet + kursvirksomheten som foregår. Sikker på MC kurs i regi av NAF.


Onsdag 16. februar - Fokus på MC og næringsutvikling; forhandlere - viktig lokale virksomheter over hele landet, reiselivsperspektivet (førerutvikling. Mat en del av opplevelsen) m.m. Henning Dyrkolbotn/kunst.


Torsdag 17. februar - Vekst i antall kvinner på motorsykkel – Damer på MC + ulike spennende vinklinger. WIMA – damer på mc, The Litas, Gravel girls! Dirtbike Girls.


Fredag 18. februar - Rekruttering – Ungdom på MC. Legge inn også førerutvikling mot ungdom + øvelseskjøring.


Lørdag 19. februar – Innovasjon. Moderne MC-er, digital utvikling, elektrifisering – MC inn i fremtiden.

Gode tilbud i årets sesong. Årsmøte i NMCU. Klær og utstyr. Airbag/vest m.m. Hjelm og bekledning. Spesielt også for jenter. Viktig å tenke sikkerhet og godt utstyr. Ryggskinner som også passer for kvinner. Hva er god hjem?


Søndag 20. februar - Enkel teknisk vedlikehold på MC. Mulig info og opplysningsfilm i regi av Bikelife.


Vi har nettopp fått inn årets nyheter fra Norsafe MC-utstyr, blant annet fra Clover, Spidi, Caberg, Kriega og Sidi.


Vi har også 2022-modellene Suzuki GSX-S1000 og GSX-S950 i butikken vår nå. Velkommen innom for en hyggelig MC-prat og handel!2022 Suzuki GSX-S1000

171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page