top of page
  • Forfatterens bildeCecilie Larsen

Produktanbefaling: Kriega US Drypack

Med bagasje fra Kriega får du veldig god kvalitet, og mange valgmuligheter - alt etter hvor langt eventyr du skal ut på!Kriegas US Drypack-system består av fire ulike størrelser på veskene. 5, 10, 20 og 30 liter. Disse kan altså festes til hverandre, slik at du kan for eksempel ha en 30 liter, og 2 10 litere, for til sammen 50 liter kapasitet. På bildet over har jeg montert 1x 30 liter og 2 x 10 liter.Her har jeg 10-literen montert, for en kort dagstur i nærområdet.


Det er også mulig å stroppe en ekstra bag eller pose over Kriega-baggene. Her har jeg pakket teltet mitt i en vanntett pose kjøpt i en lokal friluftsbutikk, og stroppet over Kriega-kombinasjonen US30+US10+US10.


Det som appellerte til meg med Kriega-systemet, er hvor enkelt det er å montere, samt hvor lett jeg kan kombinere ulike størrelser på bagasjen, avhengig av hvor kort eller lang tur jeg skal på. Jeg liker også at når jeg ikke kjører med bagasjen, så er det ikke noe stativ eller bagasjebrett som stikker ut og ser snålt ut, uten toppboks eller sideveskene montert på.

Og er du så heldig og har flere enn én motorsykkel i garasjen, så er det også veldig enkelt å ha løkkene montert på to sykler, og feste veskene på forskjellige sykler, alt etter som hvor turen går. Husk at alle monteringsløkkene medfølger hver veske, så ved kjøp av flere enn én drypack så får du også flere monteringsløkker.


Festemekanismen er den samme på alle US drypack veskene - fire løkker som du fester under salen rundt ramma på sykkelen din. Ved kjøp av 20 og 30 liter, følger også en skulderstropp med, for komfortabel bæring av veska til og fra sykkelen. Monteringsanvisning følger med, og er også tilgjengelig her.


Enkelte motorsykler mangler festemuligheter under salen direkte på ramma, men for disse modellene (gjelder blant annet Ducati Panigale 899/1199, 959/1299, V4/V4S, XDiavel, Aprilia Tuono Factory, Triumph Street Triple og Speed Triple) kan du få kjøpt spesialkit for å feste løkkene til sykkelen din.


Du kan også kjøpe et konverteringskit for å bruke US-serien som tankbag.Selv, så anser jeg meg selv som under middels monteringskyndig, men jeg klarte altså, i løpet av under 15 minutter, å montere løkkene i ramma under salen og få festet baggen på sykkelen min. Hvis jeg klarer det, så vil jeg faktisk påstå at enhver motorsyklist skal klare det 😁.


US-Drypack serien til Kriega er produsert i Cordura 420D lite materiale, er 100 % vanntett, og kommer med hele 10 års garanti!


For mer informasjon, sjekk ut Norsafe.net, den norske importøren av Kriega. Der kan du også bestille via klikk-og-hent.


Pris på US Drypack-serien:

5 liter: 999,-

10 liter: 1399,-

20 liter: 1799,-

30 liter: 2099,-


Ved kjøp av mer enn 2 vesker har vi gode rabatter! Ta kontakt med oss for tilbud!


181 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page